Aanvraag groepsreservering

Op zoek naar een onvergetelijke avond of middag in het gezelschap van vrienden, familie of collega’s? Dan heten wij u van harte welkom bij restaurant Noor in Groningen.

Restaurant reserveringen

1 t/m 5 personen
Reserveringen voor 1 tot en met 5 personen kunnen uitsluitend online worden gemaakt door te klikken op de ‘Reserveren’-knop rechtsonder in de hoek.

Van 6 tot en met 15 personen
Voor groepen van 6 tot 15 personen kunt u reserveringen aanvragen op onze reguliere openingsdagen.

Van 16 t/m 50 personen
Indien u met een groep van 16 tot 50 personen bent, kunt u bij Noor op elke dag van de week terecht.

Meer dan 50 personen
Indien u een grotere groep dan 50 personen heeft of iets buitengewoon exclusiefs wilt organiseren, staan wij volledig tot uw dienst op locatie.

Naast onze restaurantdiensten bieden wij tevens de mogelijkheid om de culinaire ervaring van Noor naar uw locatie te brengen. Of het nu gaat om een bijzondere gelegenheid, een bedrijfsevenement of een privéfeest, Noor kan exclusief bij u op locatie komen koken. Vul het formulier voor groepsaanvragen in, en wij assisteren u graag bij het maken van uw evenement tot een heerlijk succes.

Gelieve uw gegevens hieronder achter te laten in het formulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de prijzen en beschikbare opties te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Datum/tijd
Wilt u catering aanvragen voor een evenement op een externe locatie? Vul de details dan hierboven in.
Wilt u een catering aanvragen maar heeft u nog geen externe locatie en wilt u dat wij u hierbij assisteren? Vermeld dit dan in het veld "extra informatie.