Allergieën en dieetwensen

Door de toenemende diversiteit aan dieetwensen en allergieën kunnen we deze helaas niet allemaal meer accommoderen. Daarom hebben we besloten dat we niet langer aan alle dieetwensen en allergieën kunnen voldoen. Lees hieronder verder om te zien wat wel en niet mogelijk is.

CHEFS’ TABLE
Ons uitgebreide Chef’s Table-menu is gebaseerd op vis, schaal- en schelpdieren, groenten en een kleine hoeveelheid vlees. Helaas kunnen wij geen aanpassingen maken voor vegetarische of veganistische dieetwensen, noch voor gasten die geen vis en/of vlees eten.

RESTAURANT

Allergieën, dieetwensen of smaakvoorkeuren waarmee we wel of geen rekening kunnen houden:

Wel mogelijk*
vegetarisch, pescotarisch, zwangerschap, pinda, noten, sesamzaad, lichte lactose-intolerantie**, lichte glutenintolerantie**

Niet mogelijk
veganistisch, schaaldieren, schelpdieren, vis, ernstige glutenallergie, ei, soja, zuivel, lactose, mosterd, weekdieren, coeliakie, kaas, allium (ui/prei/bieslook), FODMAP-dieet, koolhydraatarm/-vrij dieet

*Mits vermeld bij de reservering
**Alleen mogelijk wanneer kruisbesmetting geen risico vormt en er geen kans is op een anafylactische shock.

Heeft u een milde vorm van een van de bovenstaande allergieën of intoleranties en kunt u tegen kruisbesmetting zonder risico op een anafylactische reactie? Neem dan alstublieft contact met ons op voordat u een reservering maakt.

We stellen uw begrip zeer op prijs.