Reserveringsvoorwaarden

RESERVERINGSGARANTIE
Voor reserveringen t/m 5 personen vragen wij een aanbetaling van 50 euro p.p.

Voor reserveringen vanaf 6 t/m 12 personen en zakelijke reserveringen die achteraf betalen vragen wij om uw creditcard gegevens in te voeren. In geval van een no-show of niet tijdige annulering zullen annuleringskosten ter waarde van een bedrag van € 100,00 per persoon worden ingehouden op de creditcard.

Voor reserveringen groter dan 12 personen maken wij individuele afspraken.

ANNULEREN
U kunt tot 24 uur voor de gereserveerde datum kosteloos annuleren. Na deze termijn zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling als annuleringskosten (conform onze algemene voorwaarden) in rekening te brengen.

Annulering door de Klant kan uitsluitend schriftelijk of elektronisch gebeuren. Voor de berekening van de termijn waarbinnen de annulering plaatsvindt, wordt uitgegaan van het moment waarop de schriftelijke of elektronische annulering Noor – fine dining heeft bereikt en het tijdstip waartegen is gereserveerd

Reserverings voorwaarden

U kunt bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor het gereserveerde tijdstip. Bij het maken van de reservering vragen wij om uw creditcard gegevens in te voeren. In geval van een no-show of niet tijdige annulering zullen annuleringskosten ter waarde van een bedrag van € 100,00 per persoon worden ingehouden op de creditcard.

Annulering door de Klant kan uitsluitend per e-mail gebeuren. Voor de berekening van de termijn waarbinnen de annulering plaatsvindt, wordt uitgegaan van het moment waarop de schriftelijke of elektronische annulering Noor – fine dining heeft bereikt en het tijdstip waartegen is gereserveerd

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden 2022