Studentenactie

Reserveer een tafel
Het onlangs met een Michelinster bekroonde restaurant Noor in Groningen geeft studenten dit najaar 50% korting op de gehele rekening. Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer willen eten in een toprestaurant toegankelijker maken voor studenten en daarmee investeren in potentiële gasten van de toekomst. Het studentenaanbod loopt van september tot en met december 2022 en is elke tweede dinsdag van de maand geldig.

Het op 1 maart 2022 officieel geopende restaurant van chefs Marleen en Jeroen Brouwer in Groningen kreeg op 30 mei 2022 de eerste ster uitgereikt door restaurantgids Michelin. Kort daarvoor was Noor als hoogste nieuwkomer in de Gault&Millau gids binnengekomen met 16 punten op een schaal van 20.

Marleen Brouwer: “Na alle enthousiaste reacties van onze gasten en van recensenten van dagbladen en magazines is dit de kers op de taart. We zijn superblij en trots dat we al binnen drie maanden zulke prachtige waarderingen van de gidsen hebben gekregen.”

Topgastronomie toegankelijk maken voor studenten

Jeroen Brouwer: “Tegelijkertijd realiseren we ons dat een Michelinster een drempel kan vormen voor jonge mensen die interesse hebben in goed eten en drinken. Wij zijn zelf dertigers en eten bij ons is ongedwongen en niet stijf. Maar wij gebruiken topproducten, dus daar hangt wel een prijskaartje aan.

Daarom willen we studerende jongeren die interesse hebben in gastronomie de kans bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was toen wij nog studeerden, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen. Ook jongeren die een horeca-opleiding volgen willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Door ze een substantiële korting van 50% op de gehele rekening aan te bieden kunnen ze kennismaken met eten op niveau en hopen we dat ze de potentiële gasten van de toekomst zijn.”

Studentenactie
50% korting op de gehele rekening* voor studenten tussen de 18 en 25 jaar.

* Op flessen wijn boven de €80,- geven wij geen korting i.v.m. beperkte oplages.

Wanneer?

Diner
13 september 2022 VOLGEBOEKT!
11 oktober 2022 VOLGEBOEKT!
8 november 2022 VOLGEBOEKT!
13 december 2022 VOLGEBOEKT!

Lunch
11 oktober 2022
8 november 2022 (binnenkort beschikbaar)
13 december 2022 (binnenkort beschikbaar)

Voorwaarden

  • De studentenactie is van toepassing op studenten tussen de 18 en 25 jaar;
  • Je moeten kunnen aantonen dat je studeert;
  • De actie is niet geldig in combinatie met arrangementen, vouchers of andere kortingsmiddelen;
  • Om het leuk voor iedereen te houden bieden wij tafels tot maximaal 5 personen aan;
  • We accepteren geen reserveringen waarbij een student voor een tweede keer komt;