Restaurant Noor Groningen Hoogkerk

Cadeaubon

Restaurant Noor biedt twee manieren aan om een cadeaubon aan te schaffen.

Optie 1: Online cadeaubon
De eerste, eenvoudige en snelle optie is beschikbaar via onze website. Met slechts een paar klikken kunt u via de knop “cadeaubon kopen” rechtsonderaan de pagina een digitale cadeaubon/voucher aanschaffen met de gewenste waarde. Na aankoop ontvangt u de cadeaubon direct digitaal in uw inbox, voorzien van een unieke code die de ontvanger kan gebruiken bij het maken van een reservering. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe een dergelijke cadeaubon eruitziet.

Voorbeeld online cadeaubon

Optie 2: Luxe cadeauverpakking
Indien u de voorkeur geeft aan een tastbaar geschenk, biedt Noor ook een luxe cadeauverpakking aan. In dit geval schrijven wij de cadeaubon met de hand uit. U kunt ervoor kiezen om de cadeaubon bij ons af te halen of om deze te laten bezorgen. Voor bezorging hanteren wij het standaardtarief van PostNL. Bovendien wordt er een extra bedrag van €7,50 in rekening gebracht voor de verpakking. Neem voor deze optie contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Voorwaarden cadeaubonnen:
– Onze cadeaubonnen zijn standaard één jaar geldig, tenzij anders overeengekomen.
– Elke cadeaubon uitgegeven door Restaurant Noor kan slechts eenmaal worden ingewisseld.
– Zodra de cadeaubon is gebruikt voor producten of diensten bij Restaurant Noor, wordt deze als verbruikt beschouwd en kan niet opnieuw worden gebruikt.
– Restitutie van cadeaubonnen in de vorm van contant geld is niet mogelijk.
– Evenmin wordt enige resterende waarde op de cadeaubon in contanten of in de vorm van een voucher/cadeaubon teruggegeven.
– Indien een gebruiker minder uitgeeft dan het saldo van de cadeaubon, vindt er geen restitutie plaats van het verschil tussen het werkelijk bestede bedrag en het saldo.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Vul het formulier hieronder in om een cadeaubon in luxe cadeauverpakking te bestellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Minimumprijs: 50,00 €
Deze namen komen op de cadeaubon te staan.
Ophaaldag en tijd
U kunt de cadeaubon in luxe verpakking afhalen tijdens de openingsuren van 12:00 tot 16:00 bij restaurant Noor.
Als u de cadeaubon liever naar uw adres wilt laten verzenden, vul dan vandaag's datum in en geef in de opmerking aan naar welk adres u de cadeaubon wilt laten versturen.
Naam van de koper

Voorwaarden

Door het aanvragen van een cadeaubon in een luxe cadeauverpakking stemt u in met onze algemene voorwaarden, evenals de bijkomende kosten voor de cadeaubon (€7,50) en eventuele verzendkosten voor de bon.