THE CHEF'S TABLE AT NOOR

Deze exclusieve keukentafel biedt ruimte aan maximaal 8 personen, die rechtstreeks zicht hebben op onze keuken en de koks. Hier heeft u de mogelijkheid om getuige te zijn van de werkzaamheden achter de schermen in de keuken. Tijdens het observeren van de bereiding van de gerechten door de koks, staat het u vrij om hen culinaire vragen te stellen en inzicht te verwerven in hun keukengeheimen.

Chef’s Table menu: 185,- per persoon
Elke woensdag t/m zaterdag avond en zaterdag middag.

We werken met een vast menu dat aangepast is aan het ritme van de seizoenen en rekening houdt met de beschikbaarheid van producten. Het menu serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Aanpassingen aan het menu kan een supplement met zich meebrengen.

Het Chef’s Table menu duurt doorgaans ongeveer 4 uur, en we hopen dat u de volledige tijd kunt besteden aan het genieten van dit menu. Heeft u echter beperkte beschikbaarheid qua tijd? Laat het ons dan alstublieft op voorhand weten.

Op verzoek serveren wij ook een vegetarisch menu. Houd er rekening mee dat we geen rekening kunnen houden met  veganistische diëten. Heeft u een allergie en/of (di)eetwensen? Lees hier de mogelijkheden.

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. ’s middag is dat uiterlijk om 16u30, ’s avonds om 00u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 01/07/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.