INFORMATIE

📍Zuiderweg 38, 9745 AD Groningen
☎️ (+31) (0) 50 700 1370
📧 hello@noor.nl

Openingstijden
Woensdag, donderdag & vrijdag
18:30 – 00:00

Zaterdag
12:00 – 16:30
18:30 – 00:00

Contact opnemen
Bij Restaurant Noor staat uw tevredenheid en het creëren van de best mogelijke culinaire ervaring centraal. Daarom moedigen wij u aan om te allen tijde contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om reserveringen, speciale verzoeken, dieetwensen of eenvoudigweg een vraag over ons menu, wij staan klaar om u van dienst te zijn.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons handige contactformulier op onze website. Ons toegewijde team staat gereed om uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen te voldoen. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact de sleutel is tot een onvergetelijke culinaire ervaring, en wij kijken ernaar uit om met u te spreken.

Groepsreserveringen:
Bent u op zoek naar een onvergetelijke avond of middag in het gezelschap van vrienden, familie of collega’s? Alle benodigde informatie met betrekking tot groepsreserveringen vindt u hier.

Vakantiesluitingen:
Om met dezelfde toewijding en energie voortdurend de meest heerlijke gerechten voor onze gasten te kunnen blijven creëren, is het noodzakelijk om af en toe even rust te nemen. Hieronder vindt u de data waarop Restaurant Noor gesloten zal zijn:

– 5 t/m 18 augustus 2024
– 30 & 31 oktober 2024
– 1 t/m 4 januari 2024

Neem contact op

Voordat u besluit om contact met ons op te nemen, willen wij u vriendelijk verzoeken om eerst de antwoorden op veelgestelde vragen door te nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam