THE CHEF’S TABLE AT NOOR
Deze exclusieve keukentafel biedt ruimte aan 2 tot maximaal 8 personen, die rechtstreeks zicht hebben op onze keuken en de koks. Hier heeft u de mogelijkheid om getuige te zijn van de werkzaamheden achter de schermen in de keuken. Tijdens het observeren van de bereiding van de gerechten door de koks, staat het u vrij om hen culinaire vragen te stellen en inzicht te verwerven in hun keukengeheimen.
Ons doel is om verfijnde smaakbelevingen te creëren, maar bovenal om emoties op het bord en bij onze gasten op te wekken.
Aan deze tafel serveren wij zowel klassieke als eigentijdse gerechten, bereid met zeer exclusieve producten.
RESERVEREN
Voor 2 t/m 4 personen, klik de knop hieronder.
Met 5 t/m 8 personen de Chef’s Table reserveren? Stuur dan uw aanvraag naar naar hello@noor.nl
CHEF´S TABLE MENU
Ons menu varieert per dag, maar dit voorbeeldmenu geeft een goed beeld van wat we zoal doen.
CHEF’S TABLE MENU 250
Elke woensdag t/m zaterdag avond en zaterdag middag.
KOSHIHIKARI RIJST
citrus hollandaise · rode biet gazpachio
BEEKRIDDER
bergamotponzu · honingtomaat · zuring
COQUILLE
voatsiperifery peper · munt · kombu
5x KNOLSELDERIJ
gezouten yoghurt · Marokkaanse citroen · laurier olie
SCHOL
witte asperge · spinazie · dashi boter
KEMPERHOEN
zwarte truffel · aardpeer · kippenjus
DUIF ‘CHERRYAKI’
LAM ‘LE SOUK’
witte bonen · harissa · aubergine · tomaat
RABARBER
rozemarijn · yoghurt · vanille
WILDE BLAUWE BES
kruidige melkcustard · 70% ‘Guanaja’ chocolade
Duur: +- 4 uur
We werken uitsluitend met verse producten en zijn afhankelijk van dagelijkse marktaanvoer.
Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn.
Aanpassingen aan het menu kan een supplement met zich meebrengen.
DRANKARRANGEMENTEN
Sappen & Infussies ‘Zuiver’ · 10 glazen · 100
Een verfijnde alcoholvrije selectie van huisgemaakte sappen, infusies, thee en alcoholvrije wijnen.
Wijnselectie ‘Essentie’ · 7 glazen · 91
Een toegankelijke selectie van zowel bekende als verrassende wijnen, zorgvuldig gekozen om elk gerecht te versterken.
Wijnselectie ‘Prestige’ · 7 glazen · 175
exclusieve wijnen uit het hogere segment, met diepgang, spanning en karakter.
DIEETWENSEN EN ALLERGIEËN
Ons uitgebreide Chef’s Table-menu is gebaseerd op vis, schaal- en schelpdieren, groenten en een kleine hoeveelheid vlees. Helaas kunnen wij geen aanpassingen maken voor vegetarische of veganistische dieetwensen, noch voor gasten die geen vis en/of vlees eten.
OVERIGE INFORMATIE
Assortiment Nederlandse kazen vanaf 6 per stuk
Onbeperkt gezuiverd en gekoeld plat/bruisend water aan gedurende de hele belevenis à 7,50 p.p.
Na het diner en de koffie kunt u nog genieten van een laatste drankje voordat we afronden. ’s Middags is dat uiterlijk om 16.30 uur, ’s avonds om 00.00 uur. Zo blijven wij elke dag opgewekt en gemotiveerd om u te verwelkomen.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 30/06/2025.
Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.