top

Allergieën en dieetwensen

Ons menu wordt met veel aandacht samengesteld. Toch is het door de grote diversiteit aan dieetwensen en allergieën niet mogelijk om overal rekening mee te houden. Onze kleine keuken en beperkte logistiek maken uitgebreide aanpassingen voor ernstige allergieën of complexe dieetwensen onmogelijk.

Heeft u een milde allergie of intolerantie uit de onderstaande lijst, zonder risico op anafylaxie en waarbij kruisbesmetting geen probleem vormt, neem dan vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u geen vis, vlees, wild, gevogelte, schaal- of schelpdieren eet, serveren wij een vegetarische variant.

Wij willen hier graag open en transparant over zijn. Daarom vindt u hieronder een overzicht van dieetwensen en allergieën waarmee wij wél of juist niet rekening kunnen houden.

Dank voor uw begrip.

  • Vegetarisch: een volledig vegetarisch menu is mogelijk, maar niet veganistisch.
  • Vis, schaal- en schelpdieren: bij een allergie voor een van deze groepen passen we gerechten aan, bij een gecombineerde allergie serveren we een vegetarisch menu.
  • Gluten: kunnen grotendeels vermeden worden, maar sojasaus blijft onderdeel van het menu.
  • Lactose: kan beperkt worden, maar niet volledig uitgesloten.
  • Champignons: kan worden vermeden in gerechten, maar blijven aanwezig in basisbereidingen.
  • Basisingrediënten: producten zoals eieren, spinazie, citrus, azijn, knoflook, prei, selderij en vergelijkbare ingrediënten zijn altijd onderdeel van het menu.

Aanpassingen ter plekke: extra wensen die pas tijdens het diner worden doorgegeven en uitvoerbaar zijn, brengen een toeslag van €30 per persoon met zich mee.

  • Vegetarisch: een volledig vegetarisch menu is mogelijk, maar niet veganistisch.
  • Vis, schaal- en schelpdieren: bij een allergie voor een van deze groepen passen we gerechten aan, bij een gecombineerde allergie serveren we een vegetarisch menu.
  • Gluten: kunnen grotendeels vermeden worden, maar sojasaus blijft onderdeel van het menu.
  • Lactose: kan beperkt worden, maar niet volledig uitgesloten.
  • Champignons: worden vermeden in afzonderlijke gerechten, maar blijven aanwezig in basisbereidingen.
  • Basisingrediënten: producten zoals eieren, spinazie, citrus, azijn, knoflook, prei, selderij en vergelijkbare ingrediënten zijn altijd onderdeel van het menu.

Aanpassingen ter plekke: extra wensen die pas tijdens het diner worden doorgegeven en uitvoerbaar zijn, brengen een toeslag van €30 per persoon met zich mee.